Σχετικά με το νησί

Πληροφορίες για τη Ρόδο και τα αξιοθέατα

Χρήσιμες πληροφορίες για το νησί
και τα αξιοθέατα της Ρόδου

Οι πλησιέστερες παραλίες είναι η παραλία Λαδικό, ο κόλπος Άντονι Κουίν και φυσικά η διάσημη παραλία του Φαληρακίου. Αν είστε λάτρης της φύσης, τότε η παραλία γυμνιστών είναι περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο Ανω Κάμπος. Η παραλία του Λαδικού και ο κόλπος του Αντονι Κουίν απέχουν μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το συγκρότημα μας.

Ladiko beach
Παραλία Λαδικού
Faliraki Ammades beach
Παραλία Φαληράκι Αμμάδες

Το κέντρο της κοσμοπολίτικης παραλίας του Φαληρακίου είναι περίπου 2χλμ από το συγκρότημα του ξενοδοχείου Ανω Κάμπος και είναι η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία στο νησί της Ρόδου, ιδανική για όλους (οικογένειες με παιδιά, νεαρά ζευγάρια και ηλικιωμένους) με ρηχά νερά.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την άλλη μεγάλη παραλία κοντά μας, την παραλία του Τραγανού – η οποία έχει άμμο και βότσαλα, βαθιά νερά και βρίσκεται περίπου 2χλμ από το ξενοδοχείο Ανω Κάμπος.

Traganou beach
Παραλία Τραγανού

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ

Εξερευνήστε μερικές από τις πιο σημαντικές τουριστικές πληροφορίες
και αξιοθέατα της Ρόδου

Περίπου 500 μέτρα από τον Ανω Κάμπο είναι η στάση του λεωφορείου που σας μεταφέρει είτε στην πόλη της Ρόδου, το Φαληράκι ή τη Λίνδο ή γενικά οπουδήποτε θέλετε να επισκεφτείτε στο νησί της Ρόδου.

Στο 1χλμ απόσταση από το συγκρότημά μας είναι η πλησιέστερη τράπεζα και σούπερ μάρκετ, που μπορεί να κάνετε τις φτηνές διακοπές σας στη Ρόδο ακόμα ευκολότερα.

Rhodes Town
Πόλη της Ρόδου
Faliraki Water Park
Υδάτινο Πάρκο Φαληράκι

Κοντά μας υπάρχουν δύο μοναστήρια, το ένα είναι ο Προφήτης Αμμός και το άλλο είναι ο Προφήτης Ηλίας – και τα δύο αξίζει να τα επισκεφθείτε.

Η πόλη μας, το Φαληράκι, διαθέτει άφθονα εστιατόρια, μπαράκια, τουριστικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, κλαμπ με μουσική, λούνα παρκ και επίσης το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Φυσικά η πόλη της Ρόδου είναι 15 χλμ μακριά και θα πρέπει να εξερευνήσετε την παλιά μεσαιωνική πόλη – μια εκπληκτική εμπειρία.

Επίσης, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και το ενυδρείο της Ρόδου.